Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndihet ‘pak xheloze’ por pse?

30 Mars, 2023 | 2:09 pm

Ajo që po shohim sot është xhelozia serioze që vjen nga Hëna përballë Plutonit duke krijuar disa nga horoskopët më të ashpër të përjetuar këtë javë për këtë shenjë të zodiakut.

•Peshorja
Ju jeni personi që ju pëlqen të njoftoni në fillim të një lidhjeje se nuk ndjeni xhelozi dhe se xhelozia është për ata që nuk ndriçohen shpirtërisht.
Ju nuk do të keni asnjë pjesë të një sjelljeje të tillë poshtëruese, dhe megjithatë, gjatë Hënës përballë Plutonit, do të jeni të parët që do të tregoni se jeni vërtet super-xhelozë për aftësinë e dikujt tjetër dhe kjo do të jetë aq në nervat tuaja saqë ju do ta tregoni veten si një dhimbje e vërtetë në prapanicë.

Ju ndiheni të kërcënuar nga interesimi i partnerit tuaj romantik për diçka dhe mund të mos jetë as një person.
Gjithçka që dini është se, më 30 mars 2023, personi me të cilin jeni i dashuruar duket se është shumë më i interesuar për atë “gjë tjetër” sesa për ju, dhe ju nuk mund ta përballoni atë.
Ti do që të gjithë sytë të jenë mbi ty dhe sado që betohesh se nuk je xheloz, ti je thelbi i përbindëshit me sy të gjelbër.

Të ngjashme