Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndihet më e lumtur pasi ndahet nga partneri

3 muaj më parë

Ju keni veten dhe kjo është gjithçka që ju nevojitet tani.

•Virgjëresha

Nëse jeni të sinqertë me veten tuaj, ashtu siç do të jeni gjatë tranzitit të frymëzuar nga ndershmëria e Jupiterit në treshen e Merkurit, do ta dini se e vetmja gjë që do t’ju mungojë nga ish-partneri juaj është gjysma e parave të tij, pasi ka fatura.

Jeta vazhdon pavarësisht përfundimit të marrëdhënies. Jashtë kësaj, ju jeni të mirë për të shkuar. Sa më pak ky person në jetën tuaj, aq më mirë, dhe për këtë, ju jeni mirënjohës.

Pra, çfarë nëse marrëdhënia juaj ka mbaruar; në mendjen tuaj, duhet të kishte përfunduar shumë kohë më parë. Tani që vërtet ka mbaruar, ju e ndjeni këtë lloj të ri lirie, dhe sinqerisht, nuk e prisnit të ndiheshit kaq të lumtur për të gjithë. Është sikur ju mund të shihni përsëri qartë dhe se gjithçka nuk është e rënduar nga prania e atij personi për të cilin keni mësuar vërtet të mos kujdeseni. Je i lirë dhe po e ndjen.

Më 7 dhjetor 2023, ndërkohë që mund të jeni të lirë nga ky person për një kohë deri në këtë pikë, do të merrni atë emocion të papritur duke ditur se jeni vërtet dhe me të vërtetë i lirë prej tij dhe se pjesa tjetër e jetës suaj ju pret. Të kesh tranzitin e Jupiterit në treshen e Merkurit shërben vetëm për t’ju bërë të ndiheni optimistë, sikur mundësitë dhe mundësitë sapo ju hapen. Ju keni të drejtë në këtë, Virgjëresha. Bota tani është pjata juaj. Hani.

Të ngjashme