Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndihet i/e tradhëtuar!

5 muaj më parë

•Binjakët
Binjakë:Më 29 qershor, Hëna përballë Uranit mund të marrë më të mirën e partnerëve dhe të krijojë kërdi me marrëdhënien, dhe kjo mund të ndodhë me ju dhe partnerin tuaj sot. Ju keni besim të plotë në personin tuaj. Ju e dini në zemrën tuaj se ata kurrë nuk do t’ju bëjnë keq; dhe megjithatë, ju nuk i keni kushtuar vëmendje mënyrës se si funksionojnë ose çfarë po bëjnë në të vërtetë. Ju thjesht ‘besoni’ se gjithçka është mirë dhe kjo është mjaft e mirë për ju.

Do të ishte mirë të besoni se besimi është i mjaftueshëm, por partneri juaj ju ka marrë si një budalla naiv për shkak të natyrës suaj besimtare dhe ndërsa ju keni mbetur në renë tuaj të besimit, ata kanë qenë atje jashtë, duke vrapuar me dikë tjetër. Është me siguri një grusht në stomak dhe partneri juaj ndoshta nuk do ta kishte rrëfyer kurrë këtë për ju nëse Hëna përballë Uranit nuk do të ishte në qiell.
Por është dhe ata e bënë.

Të ngjashme