Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndihet e trishtuar për dashurinë gjatë muajit shtator

1 vit më parë

Të ndihesh e trishtuar për dashurinë është aq e zakonshme sa kufizohet qesharake ndonjëherë.
Ne duam dashuri më shumë se çdo gjë tjetër dhe për shkak të thellësisë së kësaj dëshire ne lidhemi me një ideal.

Ne fillojmë të besojmë se ideali është e vetmja gjë për të jetuar dhe kur ai ideal nuk është i dukshëm ne e hedhim veten në gropën e dëshpërimit ku përsërisim me veten: “Askush nuk më do”
Cila shenjë është nëpër këto ujra?
•Binjakët
Ju mendoni se keni filluar ta lidhni jetën tuaj me dështimin dhe mungesën e dashurisë, dhe kjo nuk është e vërtetë.

Ajo që është e vërtetë është se ju e keni mbajtur veten larg dashurisë në mënyrë që të mos ju thyhet zemra.
Këtë periudhë dashuria do të jetë fjalë për fjalë e vështirë për ju por në vend që t’i nënshtroheni frikês tuaj, thjesht do të zhyteni përsëri në zonën tuaj të rehatisë ku kaloni pjesën më të madhe të kohës duke u trishtuar për të.

Gjithmonë keni dashur dashurinë e vërtetë, një dashuri që të gjithë të tjerët e kanë, apo jo?
Çdo herë që filloni të krahasoni veten me të tjerët ndiheni keq sikur ke dështuar vetë.
Ju dëshironi një ideal dhe nuk mund ta kuptoni faktin që ky ideal “NUK EGZISTON”.
Këtë muaj mund të zbulosh se të qëndrosh i trishtuar është pjesë e asaj që të mban pa dashuri.

Të ngjashme