Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndihet e plotfuqishme

10 Mars, 2024 | 10:38 am

Fuqia që ndiejmë në këtë ditë është fuqia e mirësisë!
•Luani
Në të kaluarën, ju jeni mbështetur në idenë e pushtetit për sa i përket mënyrës se si i arrini gjërat ose si i keni mbledhur me sukses njerëzit rreth jush për t’ju ndihmuar të bëni ofertën tuaj. Ndërsa përpjekjet tuaja të kaluara mund të konsiderohen me siguri të suksesshme, ka pasur gjithmonë diçka në të për ju të përfshirë, dhe ndërsa kjo është absolutisht e ligjshme, ajo që ju sjell kjo ditë, 10 Marsi, është diçka pak më …altruiste në natyrë.

Për shkak se keni të bëni me kalimin e Plutonit në sekstilin e Hënës, nuk jeni aq të interesuar të luftoni për të qenë numri një; megjithatë, ju jeni shumë të interesuar për ta bërë jetën e dikujt tjetër një vend më të mirë për të jetuar, dhe kjo është ajo që ju jep fuqinë tuaj supreme në këtë ditë. Jeni jashtëzakonisht të ngazëllyer për t’i sjellë gëzim dikujt në jetën tuaj, pasi mund të parashikoni se sa të lumtur do të jenë kur të marrin atë që do të jepni.

Ky person mund të jetë një anëtar i familjes, një mik, një dashnor apo edhe një bashkëpunëtor. Puna juaj në këtë ditë ka të bëjë me dhënien, kështu që marrësi duhet të jetë aty vetëm për të bërë marrjen. Ju nuk po përpiqeni të ndjeni fuqinë e asaj që po bëni në këtë ditë, por nuk mund të mos merrni energjinë e mbetur që vjen nga dhënia, dhe bujaria juaj është e madhe në këtë ditë…dhe gjithçka vjen kthehem te ti. Për fat të mirë.

Të ngjashme