Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndeshet me vështirësi

2 muaj më parë

Ne nuk duam të ndihemi keq, por gjithashtu nuk dimë si ta nxjerrim veten prej saj.
Për këtë shenjë të horoskopit , kjo mund të jetë ‘ajo që po bëjmë sot’.
‘Të mos dish se si ta trajtosh ditën’ është pika numër një në listën tonë të kontrollit të 28 shtatorit 2023.

•Luani
Ajo që ju bën më të çuditshme për Hënën përballë Mërkurit në këtë ditë, 28 shtator 2023, është se qëllimet tuaja janë kaq të mira, dhe megjithatë, nuk mund t’i bashkoni aq sa duhet për të shprehur atë që keni dëshpërimisht nevojë të thoni.
Ju jeni në telashe në këtë drejtim, sepse mendoni se mundësitë tuaja po ju mbarojnë dhe se duhet të kaloni në diçka të re, ose … do të largohet dhe nuk do ta keni atë shans.

Gjatë këtij kalimi, Hëna përballë Mërkurit, ju ndiheni sikur ‘macja të ka zënë gjuhën’. Asnjëherë nuk keni humbur fjalët më parë, por jeni gjithashtu shumë të ndërgjegjshëm që të mos e thoni fjalën e gabuar aksidentalisht. Pra, ju mbani gjuhën tuaj dhe ju shqetëson thellë që nuk mund t’i bashkoni mendimet tuaja. Ju ndiheni nën presion gjatë Hënës përballë tranzitit të Merkurit dhe ndërsa e dini se do të pushojë mjaft shpejt, dita e sotme ju shqetëson deri në thelbin tuaj.

Të ngjashme