Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndahet kur mbaron sezoni retrogradë këtë muaj

20 Janar, 2024 | 11:51 am

Mirë se vini në pushimet e para të vitit, falë përfundimit të sezonit retrograd.

•Ujori

Jashtë me të vjetrën dhe brenda me të renë, korrekte, Ujori? Ajo që po ndodh gjatë janarit të 2024 është se ju keni kuptuar se marrëdhënia në të cilën jeni përbëhet nga një lloj besnikërie skllavëruese ndaj së kaluarës dhe se as ju dhe as partneri juaj i tanishëm nuk beson më në të. Është sikur jeni bashkë nga zakoni ose nga një lloj frike qesharake për të qenë vetëm. Ju të dy keni frikë nga e panjohura, kështu që rrini së bashku si fëmijë të frikësuar.

E gjithë kjo përfundon këtë muaj, dhe ndërsa ju bie të jeni personi që e bën atë të ndodhë, partneri juaj do të ndjekë shembullin tuaj sepse, sinqerisht, ata e kanë pritur këtë për atë që ndihet përgjithmonë. Ju do t’u bëni një nder juve të dyve, pasi të dy e keni kuptuar se nëse nuk ndaheni, do të qëndroni së bashku dhe ky duket një fat më i keq se vdekja, siç është e vërteta, ju të dy vërtet përgjoni njëri-tjetrin në copa.

Ka shumë energji kontradiktore të Venusit që po ndodh këtë muaj dhe kjo do të jetë e fundit e thirrjes së zgjimit për ju. Ndërkohë që do të uleni bukur në shenjën tuaj të Diellit deri më 20 janar, keni ende shumë në pjatën tuaj, kështu që duhet t’i jepni fund kësaj marrëdhënie përpara se të fillojë Ujori, në mënyrë që të dini se ajo që duhet të prisni në të ardhmen është liria dhe një eksperiencë të re.

Të ngjashme