Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që mund të shohi një nga frikërat e tyre më të këqija të realizohet

9 Nëntor, 2023 | 1:22 pm

A po na tradhëtojnë?

A na kanë mashtruar në një farë mënyre për të cilën jemi të verbër?

Sot është dita kur bëjmë një zhytje të thellë për të zbuluar se çfarë kanë fshehur partnerët tanë. Ajo që gjejmë gjatë Plutonit sekstil të Mërkurit është pikërisht ajo lloj përgjigje që dëshironim të mos e dinim kurrë.

•Peshqit

Frika juaj më e madhe është ajo ku njerëzit zbulojnë se kush jeni në të vërtetë dhe sa i butë mund të jeni.

OK, kjo mund të mos tingëllojë e drejtë, pasi ju jeni padyshim një nga shenjat më të forta përreth.

Megjithatë, në jetën tuaj personale, ju keni bërë disa gjëra të dyshimta, dhe megjithëse jeni të njohur si një person i sjellshëm nga të gjithë rreth jush, ka raste që mund të keni rrëshqitur.

Sot, 9 nëntor 2023, është dita që dikush në jetën tuaj do t’ju thërrasë për një gabim. Ata do t’ju thonë se nuk e besojnë këtë ‘vepër dashamirëse’ dhe se ju mendojnë se jeni gjykues, snob dhe elitar.

Keni bërë dikë të ndihet shumë keq me veten dhe gjatë kalimit të Plutonit në sekstil të Mërkurit, do të kuptoni se nuk duhet ta kishit bërë këtë. Megjithatë, e dinit se po tregoheshit të padrejtë në atë kohë … thjesht nuk e kishit menduar se do t’ju kafshonte në të ardhmen.

Epo, e ardhmja është tani, dhe në këtë ditë, 9 nëntor 2023, do të shihni se me tranzitet si mërkuri, Plutoni në qiell, dikush nuk do t’ju shohë më si një viktimë zemërmirë.

Frika juaj më e keqe është ajo ku ekspozoheni si dikush që nuk është perfekt, i ëmbël apo edhe i këndshëm.

Sot mund të jetë ajo dita e llogarisë..

Hej, kjo na ndodh të gjithëve herë pas here. Është një mësim i mirë dhe shpresojmë se do ta mësoni dhe do të bëni më të mirën.

Të ngjashme