Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që mund të rikthehet në krahët e ish-it

3 muaj më parë

Ti e dashuron ende atë dhe nuk mund ta shohësb veten pa të.

Për kë e kemi?

•Shigjetari

Rikthimi me ish-in tuaj është diçka që ka qenë gjithmonë në mendjen tuaj, edhe pse nuk do ta imagjinonit kurrë se ish-i juaj do të dëshironte të kthehej me ju. Këtu është gjëja e çuditshme që gjatë kalimit të Hënës me Venusin, do të dëgjoni nga ish-i juaj dhe duke qenë se ka kaluar shumë kohë nga tani në atë kohë, do të ‘ndiheni’ se ish-i juaj në të vërtetë është i interesuar të ribashkohet me ju.

OK, OK, kjo do të jetë e çmendur! Ju të dy jeni rritur në këto dy krijesa krejtësisht të ndryshme. Megjithatë, gjëja kryesore është se gjatë hënës me Venusin, ju mendoni se ndoshta përvoja që keni përjetuar mund të përfitojë në të vërtetë lidhjen tuaj me njëri-tjetrin … sot. Duket sikur ju është dashur të digjni shumë nga rinia juaj për të arritur në vendin ku jeni sot, dhe e dini çfarë? Ke te drejte.

Ju keni qenë gjithmonë miqtë më të mirë, kështu që përse tani të hidheni në një lidhje përsëri? Ka aq shumë ujë nën urë sa që do të ishte budallallëk të mos e provosh. Asnjëri prej jush nuk është në një lidhje të re dhe kështu fusha është gati. Ju gjithashtu mund ta provoni atë parmendë të re, pasi mund të ketë një grup krejtësisht të ri kulturash gati për t’u rritur. Dashuria e re nga e vjetra tingëllon si një plan. Lëreni Hënën të bashkojë Venusin me diellin që shkëlqen mbi farat e kësaj dashurie.

Të ngjashme