Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që mund të përjetojë disa sfida në shtator

2 muaj më parë

Ne mund të jemi dëshpërimisht të pakënaqur për “diçka” dhe duke qenë se ende nuk është zgjidhur, ne hyjmë në atë fazë sepse jemi të pakënaqur.

Ne duhet t’i bëjmë njerëzit e tjerë të pakënaqur … ose të paktën ‘të rënduar’ nga prania jonë.

•Ujori

Ajo që fillon si një ndjenjë thjesht pozitive e sjellë nga shpresa dhe aspirata që vjen së bashku me sezonin e ri të vjeshtës shndërrohet me shpejtësi në një gjendje pasigurie për ju, Ujori.

Kjo është thjesht sepse ndiheni të tronditur nga ngjarjet e mëparshme të vitit.

Keni pasur aq shumë fat të ‘keq’ këtë vit sa e keni të vështirë të besoni diçka. Edhe pse gjithçka që mund të shihni para se të keni janë kohë të mira dhe premtime argëtuese, nuk mund të mos i dorëzoheni pjesëve më të errëta të mendjes suaj.

Thjesht, ju jeni të mbushur me dyshime në këtë ditë, 23 shtator 2023, sepse jeni duke u ndikuar shumë nga kalimi i Marsit në katrorin e Hënës, i cili ju bën të sulmoni veten në mënyrë agresive. Nuk do ta lini të shkojë gjatë kësaj kohe sepse fatin e keq e lidhni me ‘shtëpinë’. Shkundni atë ndjenjë dhe vazhdoni.

Ju nuk jeni shuma e përvojave tuaja fatkeqe.

Të ngjashme