Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që mund të luftojë me emocione të forta

30 Gusht, 2023 | 12:18 pm

Nëse ka diçka që ndodh sot, është fakti që ne po i marrim gjërat shumë seriozisht dhe se ndoshta do të jetë dikush në jetën tonë që do të na thërrasë.

Tani, ne të gjithë e dimë se nuk na pëlqen të na thonë se jemi shumë seriozë dhe se nëse na thonë këtë, na godet ku jeton krenaria jonë.

•Demi

Nuk ndiheni veçanërisht të sigurt tani dhe kjo ndikon në marrëdhëniet tuaja.

Kuptoni thelbin e asaj që po ndjeni sot, Dem; po ja kaloni mire.

Ajo që po ndodh është se ju jeni në avantazh dhe po lejoni dikë tjetër t’ju kapë, sepse ky është qëllimi i tyre.

Ata janë në disponim për t’ju mërzitur, dhe megjithëse mund të jetë argëtuese për ta, për ju, thjesht ju hedh në një vend të keq ku e merrni shumë seriozisht.

Gjatë Hënës në lidhje me Saturnin më 30 gusht 2023, do të vini re se po reagoni me tepricë pothuajse deri në atë pikë sa të bëni veten të qeshni.

Kjo është pika juaj e kthesës.

Nëse mund të shihni se reagimi juaj është mbi krye, atëherë tërhiqeni dhe mbylleni.

Ju nuk keni nevojë ta ushqeni këtë person tjetër  për të cilin ka ardhur, pasi gjithçka që ata duan nga ju është një rritje.

Të ngjashme