Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që mposht të kaluarën dhe përjetojn shërimin

13 Qershor, 2024 | 9:57 am

Gjithmonë ndihet mirë të kesh një perspektivë të re.
•Dashi
Lajm i madh, Dashi: gjërat do të ndryshojnë në jetën tuaj, dhe ndërsa mund të mos jeni gati për atë që do t’ju vijë, do t’ju pëlqejë. Për ju, gjithçka ka të bëjë me shikimin e gjërave nga një këndvështrim tjetër. Sapo të kapni ‘mënyrën e re’, nuk do të dëshironi kurrë të ktheheni në mënyrën e vjetër, dhe kështu Merkuri i Sheshit të Hënës arrin t’ju ndihmojë të transformoni veten.

Për t’i parë gjërat nga një perspektivë më e ndritshme, duhet të filloni me një vështrim shumë më të errët, dhe kjo është pikërisht ajo që ju ka vendosur në këtë vend, këtu dhe tani. Duket të enjten se nuk do të jeni më të dashuruar me atë se si gjërat ‘duheshin të ishin’, sipas listës suaj të kontrollit. Tani po e hapni veten për ndryshim, gjë që mund të jetë vetëm e mirë. A kam te drejte?

Pra, gjithçka që duhet është një ndryshim i vogël i qëndrimit, një ndryshim i vogël i pikës së favorshme dhe boomski! Jeni në rrugën tuaj për një jetë më të mirë. Gjithçka sepse ju shkove me rrjedhën. Ju nuk po e luftoni këtë, Dashi. Po e lini të ndodhë dhe po shijoni udhëtimin. Gëzohem që të kam në bord. Ne me siguri mund të përdorim mendjen tuaj të shkëlqyer. Shijoje ditën. Vazhdoni!

Të ngjashme