Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që mëson të mos besojë gjithçka

24 Nëntor, 2023 | 12:13 pm

“Ju marshoni me ritmin e daulles suaj dhe do ta bëni gjithmonë”.

•Peshorja

Besimi nuk ka qenë kurrë gjëja juaj e madhe, por të qenit i sjellshëm ka sunduar gjithmonë botën tuaj, dhe kjo është ajo që ju ka futur në telashet më të mëdha deri më tani.

Gjatë kalimit të Hënës në katrorin e Plutonit, ju do të kuptoni se të gjitha problemet në jetën tuaj kanë ndodhur sepse mendoni se ndoshta keni dhënë shumë për të qenë i sjellshëm dhe se veprimet tuaja përfunduan duke ju treguar se mosbesimi juaj situata ishte një ide e mirë, prapëseprapë, ajo që nuk e dëgjuat në atë kohë.

Më 24 nëntor 2023, do të dini se ndjenja juaj e brendshme ka qenë e duhur gjatë gjithë kohës dhe se është në rregull të tërhiqeni dhe të merrni kohën tuaj përpara se të hidheni … pavarësisht nëse ka të bëjë me dashurinë apo jo.

Ju do të merrni fuqinë e Plutonit në katrorin e Hënës dhe do ta përdorni për të forcuar ndjenjat tuaja të mosbesimit.

Ka diçka që thjesht nuk është në rregull në situatën në të cilën ndodheni dhe ju dëshironi të siguroheni që është e qëndrueshme përpara se të bëni një lëvizje tjetër.

Nuk shqetësoheni më për mënyrën sesi dukeni ose nëse njerëzit mendojnë se jeni shumë vetëmbrojtës apo jo.

Kjo është jeta juaj dhe do të merrni gjithë kohën që ju nevojitet për të bërë zgjedhjet që do t’ju çojnë në vendin tjetër.

Gjatë hënës katrore Pluton, ju e kuptoni se jeni duke bërë gjënë e duhur vetë dhe kjo ju bën të lumtur.

Besimi duhet të fitohet, por nëse duhet përgjithmonë për ta fituar, ky është një mësim pikërisht atje … dhe është ai që mësoni sot.

Të ngjashme