Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që mëson prej gabimeve

5 muaj më parë

Bëhuni gati për një ditë mësimi të gjërave në mënyrën e vështirë:

•Virgjëresha
Ju mendoni se keni humbur shumë kohë duke u fokusuar në atë që ju ka rrëmbyer një përvojë pozitive. Midis urrejtjes për veten dhe çështjeve të trupit, ju keni hedhur vite të çmuara dhe gjatë sheshit të Hënës së Uranit, në këtë ditë, 6 korrik 2023, paratë ndalojnë këtu. Çfarëdo që të futet, ajo po bën punën e saj dhe ju ndjeni se po rafinoheni nga brenda jashtë.

Ky është një ndryshim i madh për ju, por ju gjithashtu e kuptoni se është tani ose kurrë dhe se nëse nuk e pranoni veten ashtu siç është ose nuk bëni lëvizje për të krijuar ndryshime rrënjësore në jetën tuaj, atëherë gjithçka që do të bëni është të jetoni me keqardhje deri në ditën që do të vdesësh.
Epo, Virgjëresha e zgjuar dhe e veçantë, dita juaj e llogarisë është këtu. Është koha për të kanalizuar të gjithë dhimbjen nga mësimet që keni mësuar në diçka produktive dhe shëruese. Është koha për të sjellë dashuri për veten.

Të ngjashme