Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që mëson më në fund nga gabimet e së shkuarës

5 Gusht, 2023 | 1:02 pm

Më pak dramë, më shumë realitet dhe një vizion shpresëdhënës për të ardhmen.

Cila shenjë e horoskopit do të mësojë nga gabimet e tyre?

•Virgjëresha

Sot ka të bëjë me shanset e dyta dhe pa justifikime.

Mundësia e dytë është ajo që do t’i jepni vetes dhe mënyra se si do të arrini tek ai realizim është duke ditur se nuk ka më justifikime për t’ju penguar të zotëroni të vërtetën tuaj.

Në dashuri dhe romancë, ju keni qenë të dobët. Ju e keni marrë si të mirëqenë partnerin tuaj dhe, ndonëse ky nuk është krim, e bën jetën në shtëpi të shurdhër dhe pa shkëlqim.

Gjatë tranzitit brilant të Diellit të Trinës së Hënës, do të shihni se jeni përgjegjës për përpjekjet tuaja dhe nëse nuk bëni asnjë, atëherë asgjë nuk shërben për më tej.

Marrëdhënia stonon dhe askush nuk rritet. Gjithçka ka të bëjë me rritjen personale dhe kur ta përballoni këtë mësim si tuajin, do të jeni të parët që do të filloni t’i ndryshoni gjërat për mirë. Sot ka të bëjë me përpjekjet dhe shpresat.

Të ngjashme