Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që më në fund përballet me sfidat personale

6 Dhjetor, 2023 | 9:30 am

Ndërsa Neptuni i drejtpërdrejtë do të na bëjë të kuptojmë diçka për të na mbajtur të pranishëm, ne do të shohim që kjo është një gjë disi e vështirë për të bërë pasi Hëna përballë Neptunit vazhdon të na tërheqë përsëri në të kaluarën..

•Binjakët

“Memory Lane” është një vend që ka zënë vendqëndrim të përhershëm në mendjen tuaj dhe ndërsa përpiqeni t’i shmangni ato rrugë, mund të mos jeni në gjendje t’i rezistoni joshjes për t’u marrë deri në fund në këtë ditë, 6 dhjetor 2023. Tranziti i sotëm e Hënës përballë Neptunit po punon për t’ju bërë të ndiheni kaq të humbur në mendime, saqë do të kaloni pjesën më të madhe të ditës duke kujtuar ‘atë që iku’.

Ju prireni të bëni të famshëm nga njerëzit që dikur i njihni, veçanërisht nëse ata ju lëndojnë në një farë mënyre. Çfarë do të thotë kjo është se ju nuk i lini të shkojnë, kështu që ju i ngrini ata në një lloj statusi të jashtëzakonshëm, si ‘personi më i keq që kam njohur ndonjëherë’ ose ‘ai që më lëndoi’.

Njerëzit në jetën tuaj që ju kanë lënduar më shumë janë yjet e shfaqjes suaj, dhe megjithëse nuk ju pëlqen ta mendoni në këtë mënyrë, ju e dini që është e vërtetë.

Ndërsa Hëna përballë Neptunit kalon rrugën e saj nëpër qiellin kozmik, ju do të dini gjithnjë e më shumë se gjatë tranzitit të Neptunit, në thelb jeni të pashpresë.

Ju i nënshtroheni kujtesës herë pas here, dhe ndonëse kjo nuk ju bën të hidhëruar apo të zemëruar, ajo ka tendencë të marrë shumë nga koha juaj, siç do të ndodhë në këtë ditë, 6 dhjetor 2023.

Të ngjashme