Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që më në fund mëson nga gabimet e veta

23 Dhjetor, 2023 | 12:02 pm

Kjo shenjë e ka kuptuar se të qenit një person “Unë i di të gjitha”nuk do të ndihmojë askënd.

Cila shenjë?

•Binjakët

Edhe pse e gjithë jeta juaj ju ka ofruar mundësi për t’u thënë të tjerëve se çfarë duhet të bëjnë me jetën e tyre, nuk e keni parë asnjëherë të funksionojë, pasi gjithmonë thoni shumë. Ju jeni një person shumë i zgjuar, Binjakë, dhe patjetër që dini t’i mendoni gjërat mirë. Megjithatë, sapo të arrini në përfundimin tuaj, nuk mendoni asgjë më tej. Ti je fundi i fjalisë, gjithçka dhe fundi i atij procesi të mendimit.

Çfarë do të thotë kjo është se kur vendosni t’i tregoni dikujt të vërtetën për jetën e TYRE, siç do të bëni në këtë ditë, 23 dhjetor 2023, do të jeni kaq mizorë dhe kaq të pavëmendshëm ndaj ndjenjave të tij, saqë do ta shtypni këtë person. Ju besoni se jeni mësuesi i dashurisë së ashpër, por askush në këtë planet nuk e shijon dashurinë e ashpër dhe ata e shijojnë atë edhe më pak që vjen nga ju, pasi ju duket se gjeni më shumë gëzim në të qenit ‘mësues’ sesa në atë që do të bëjë mësimi për person tjetër.

Pra, jeni mburravecë dhe nervozë gjatë planetit të komunikimit te Shigjetari dhe do të zbuloni se jeni të shmangur edhe për nervat tuaja. Nuk do të funksionojë siç keni planifikuar, pasi nuk do të largoheni nga kjo përvojë si mjeshtër i madh që i mësoi studentit të tyre peon se çfarë është e drejtë nga e gabuara. Ju nxirrni fjalë që nuk keni të drejtë t’i thoni dhe do të inatoseni gjatë Mërkurit në Shigjetar.

Të ngjashme