Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që më në fund merr guximin të rrëfejë dashurinë e tij

28 Dhjetor, 2022 | 12:55 pm

Ti rrëfejmë dashurinë tonë personit që duam në jetën tonë,ia vlen ta shfrytëzosh si shans.
Kjo shenjë horoskopi e di se është tani ose kurrë koha e duhur dhe se nëse nuk e shfrytëzojnë këtë mundësi, mund të humbasin shansin madhështor për ta bërë të vetin personin që dashurojnë.
Por,për cilën shenjë po flasim?

•Peshorja
Është koha për të luajtur bukur dhe ju mund të jeni personi më i mirë në botë kur të doni.
Ju keni një reputacion për mënyrat tuaja të sjellshme dhe jeni gjithashtu mjaft joshëse sepse nuk i bëni presion njerëzve.
Ju i lini ata të vijnë tek ju dhe ata e bëjnë gjithmonë.
Ju e prezantoni veten si një person me qëllime të mira me një nivel të lartë respekti për këdo që takoni.

Megjithatë, ‘freskimi’ juaj natyral mund të vihet në flakë gjatë hënës katrore në Mars, pasi ju godet sepse ka diçka që duhet të bëni përpara se të mbarojë viti dhe kjo është sigurimi i një partneri.
Keni dikë në mendje, dikë që e adhuroni, megjithëse të dy nuk keni dalë kurrë nga zona e miqve.
Është koha për të përdorur ato fuqi joshëse tani.
Nëse e doni këtë person shkoni pas tij/saj pasi kjo lojë sapo ka filluar.

Të ngjashme