Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që më në fund lë të shkuarën pas

4 Mars, 2024 | 9:16 am

Në këtë ditë, ne mësojmë të bëhemi të plotë përsëri..
•Peshorja
Nëse e keni trajtuar ndonjëherë veten me terapi, atëherë do ta dini se për t’u shëruar, duhet të kaloni nëpër një sërë trazirash që mund t’ju bëjnë të rijetoni të gjithë negativitetin që ju solli te terapisti në radhë të parë. Shërimi i vërtetë ndodh ngadalë; ndërsa rezultati mund të jetë i përhershëm dhe të duket i fortë, gjithçka ka të bëjë me arritjen atje dhe ju, Peshorja, do t’i nënshtroheni një përparimi.

Ndërsa arritja atje është padyshim një rrugë e gjatë dhe e vështirë dhe është e shtruar në kujtime që vërtet nuk dëshironi t’i rishikoni, do të zbuloni se dhimbja që përjetoni është pikërisht ajo që ju nevojitet. Ju jeni këtu për t’u përballur me demonët e së kaluarës dhe për t’i vrarë ata si vrasësi i demonëve që e dini se jeni tani. Ju e dini se mund të jetë një udhëtim i vështirë, por çdo pjesë ia vlen.

Çfarë mund të punoni për ta përmirësuar atë:
Ju mund ta dini në zemrën tuaj se udhëtimi drejt shërimit do të sjellë kujtime të ashpra dhe se kjo është mënyra e vetme për të hequr qafe tërheqjen e tyre. Ndërsa e kaluara është diçka që ekzistonte, ajo nuk ekziston më në të tashmen dhe nuk mund të ekzistojë në të ardhmen, kështu që e gjithë ajo duhet të mblidhet në mendjen tuaj. Varet nga ju që të ndani këtë dhimbje të kaluar dhe më pas të mbyllni kapakun në atë ndarje.

Të ngjashme