Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që më në fund e lë pas mërzinë

11 Mars, 2024 | 9:22 am

Nëpërmjet cenueshmërisë, ne shërojmë zemrat tona…
•Dashi
Trishtimi është pjesë përbërëse e jetës suaj, Dashi, dhe ju ndiheni sikur është diçka që është thjesht ‘aty’ përgjithmonë. Trishtimi juaj është ndërtuar mbi bazën e shumë gjërave që ju kanë ndodhur në këtë jetë. nuk është vetëm ‘e trishtueshme’, por është ajo ku ju merrni forcën tuaj. ju e keni shndërruar të kaluarën tuaj në një histori lufte, por që do t’ju çojë gjithmonë drejt fitores. Duhet të dish se je më i madh se trishtimi yt dhe kështu e transformon atë.

Sidoqoftë, më 11 mars, gjatë Venusit te Peshqit, do të shihni se shumë nga trishtimi që keni mbartur është bërë shumë më rutinë sesa është e nevojshme. Ju mund të keni mendime në këtë ditë që ju bëjnë të kuptoni se nuk keni nevojë të mbështeteni në këtë trishtim për të ndërtuar forcë. A nuk je aq i fortë sa është dhe a nuk ke uri për gëzim që ta zëvendësojë atë trishtim?

Oh po, Dashi, ju jeni të uritur për energji pozitive. ju godet vetëm në këtë ditë që nuk keni pse të përdorni të kaluarën si karburant. ka gëzim rreth jush. gjatë Venusit te Peshqit, më në fund e shihni atë. Nevoja për të hequr qafe këtë trishtim bezdisës më në fund ka arritur në kulmin e saj. ju mund të shihni rrugën përpara, dhe ajo nuk është e shtruar me lot. Udhëtimi i heroit tuaj tani ka marrë një kthesë drejt dritës. Marshoni në të, luftëtar trim.

Të ngjashme