Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që lëndohet lehtë

14 Nëntor, 2023 | 12:32 pm

“Lidhja e Hënës Mërkuri ka të bëjë me zgjedhjet.”

•Binjakët

Ju e dini këtë për veten tuaj: mund t’i merrni gjërat shumë vështirë dhe të përfundoni duke ndier më shumë dhimbje sesa është e nevojshme. Më 14 nëntor 2023, është sikur dilni duke kërkuar të lëndoheni, dhe megjithëse kjo nuk është e drejtë, mund ta shihni kështu deri në fund të ditës. Ju keni një problem me dikë; kjo eshte e vertetë. Keni frikë të përballeni me ta, dhe kështu, në një nivel të pavetëdijshëm, po prisni që ata të jenë ‘djali i keq’. Jeni duke pritur që ata t’ju thyejnë zemrën.

Ky person nuk është këtu për t’ju thyer zemrën, megjithatë, dhe gjatë hënës në lidhje me Merkurin, ju do t’i merrni fjalët e tyre dhe do t’i shtrembëroni në atë mënyrë që të përfundoni duke marrë atë që dëshironi nga marrëveshja: ju i bëni ata i keqi, personi i pandjeshëm, ai që është këtu për të të thyer zemrën. Kështu mund të gjeni kohën e duhur për të bërë atë që keni dashur të bëni: lërini ata.

Ju nuk doni të merrni përgjegjësinë për të qenë personi që duhet të dalë nga kjo marrëdhënie, qoftë miqësi apo romancë. Tani që ata janë shprehur, ju mund t’i merrni fjalët e tyre dhe t’i bëni ato fjalë të duken më keq se sa janë. Nuk ‘doni’ të ndjeni dhimbje, por keni nevojë për një justifikim të mirë për t’u ndarë nga ky person. Pra, në këtë ditë, gjatë Hënës në lidhje me Merkurin, ju pretendoni se ata ju kanë thyer zemrën. Kjo është “jashtë” juaj.

Të ngjashme