Shenja e horoskopit që lë më në fund pas një lidhje toksike

2 muaj më parë

Ky tranzit, Hëna në Akrep ka të bëjë me njohjen e diçkaje në fazat fillestare të ekzistencës së saj.

•Bricjapi

Ju jeni dikush që teston ujërat përpara se të merrni ndonjë vendim të madh. Gjatë Hënës në Akrep, më 26 korrik 2023, do t’i provoni edhe një herë ato ujëra, përveçse këtë herë do të jeni plotësisht në kontakt me atë që po shkon keq.

Ju jeni duke u kontrolluar. Ju e keni lënë të ndodhë dhe jeni të vetëdijshëm për këtë.

Në fillim, nuk e kishit problem sepse nuk ju dukej shumë e rëndë, por tani e kuptoni se partneri juaj ka një problem dhe ai problem nuk duhet të jetë i juaji për t’u marrë me të.

Duke qenë se jeni një person shumë i matur që ju pëlqen t’i analizoni gjërat për vlerën e tyre, sot do të vendosni se mjafton.

Ju nuk po shkoni në atë rrugë, as nuk jeni të gatshëm të mundësoni nevojën e dikujt tjetër për kontroll.

Oh dreqin jo!

Kjo eshte Jeta jote.

Lëreni atë person të gjejë një stol tjetër për të luajtur.

Nuk do të jeni ju, kjo është e sigurt.

Të ngjashme