Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kthehet me një ish gjatë kësaj periudhe

14 Shtator, 2022 | 12:53 pm

Shpesh nuk na pëlqen vendi ku jemi dhe kështu bëjmë lëvizje të pamenda për të dalë nga hapësira jonë e gabuar.
Kjo përfundon me veprime spontane që përfundojnë duke na treguar se sa gabim mund të jemi duke bërë.

Disa prej shenjave do të dinë të bëjnë më mirë sesa të kthehen me ish-at, por për ata që injorojnë shenjat..paçi fat!
Cila shenjë ka më shumë gjasa ti japë një tjetër mundësi ish-it?

•Luani
Fitoni shumë ose shkoni në shtëpi.
Kjo ka qenë gjithmonë një nga motot tuaja dhe gjatë kësaj periudhe ju do të zgjidhni të shkoni në shtëpi.

Ju e lidhni shtëpinë si në siguri dhe lumturi me këtë person të vetëm dhe ai është dikush me të cilin jeni ndarë shumë kohë më parë.
Ju nuk mund ta largoni atë person nga mendja juaj dhe keni krijuar një histori krejtësisht të re për të jetuar ,ku ky person nuk mund të presë edhe një minutë përpara se të kthehet së bashku me ju.

Duke qenë se ju e ndjeni këtë në zemrën tuaj (edhe pse e dini se po gënjeni veten) ju po përpiqeni ta ktheni atë në jetën tuaj.
Problemi i vetëm këtu është se personi që doni është tashmë me dikë tjetër dhe ata nuk kanë ndërmend të jenë as miku juaj. Lëre të shkojë i dashur Luan,ti mundesh..

Të ngjashme