Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kërkon sukses më shumë se dashuri gjatë Hënës në Luan

14 Nëntor, 2022 | 2:18 pm

Energjia e Luanit na ndihmon të përqendrohemi dhe të qëndrojmë të fortë. Siç shkon me tiparet e Luanit, krenaria është padyshim diçka që do të shfaqet dhe do të funksionojë për ne, pasi nuk do të kënaqemi me asgjë më pak se suksesi i garantuar.
Nëse duhet ta lëmë mënjanë dashurinë për pak kohë, është në rregull pasi ne kemi një qëllim.
Sidomos shenja si më poshtë:

•Bricjapi
Ju keni peshuar opsionet tuaja dhe në këtë pikë të jetës tuaj, ju e dini se çfarë ka kuptim për ju dhe çfarë jo.
Puna dhe suksesi kanë kuptim, ndërsa dashuria është diçka që të shpërqendron më shumë sesa të lejon çdo lloj lirie.

Gjatë Hënës në Luan, do të prekeni nga defekti i suksesit dhe për shkak se tashmë jeni dikush që i është përkushtuar plotësisht përmirësimit të jetës dhe situatës suaj të punës, do të jeni gati, të gatshëm dhe të aftë të bëni atë që është e nevojshme.
Do të përshpejtoni suksesin tuaj.

Ju zgjidhni suksesin mbi dashurinë tani, sepse jeni të zgjuar,ju shihni një mundësi dhe shfrytëzimi i saj nuk do të lëndojë ndjenjat e askujt.

Ju duhet të kërkoni diçka në jetën tuaj që nuk ka të bëjë me dashurinë dhe romancën.
Ju duhet fokusi juaj, intensiteti juaj tani. Suksesi është e drejta juaj e lindjes ndaj shkoni pas saj.

Të ngjashme