Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kërkon respekt në dashuri

8 Janar, 2023 | 2:01 pm

Të kërkosh respekt në një lidhje nuk është e lehtë,madje është një nga gjërat më të vështira që mund të na duhet të bëjmë ndonjëherë.
Ne përgjithësisht presim shumë gjatë për të ‘kërkuar’ respekt, kështu që në kohën kur duhet ta bëjmë të qartë se nuk mund të vazhdojë pa të, ne jemi në modalitetin ‘kërkues’.
Por,kjo shenjë e horoskopit jo vetëm e kërkon por e imponon atë ndaj partnerit potencial.
Cila shenjë?

•Dashi
Gjëja e fundit që do të pranoni në këtë botë është mosrespektimi, veçanërisht nga partneri i dashurisë.
Dashi nuk merr zemër dhe nëse partneri juaj romantik papritmas vendos se nuk ka nevojë të përmbushë më standardet tuaja.

Ndërsa nuk jeni gati t’i nxirrni nga dera, ju jeni gjithmonë gati ta kërcënoni atë ide dhe nuk keni menduar kurrë se do t’ju duhej ndonjëherë.
Por mosrespekti nuk fluturon në botën tuaj dhe duket se partneri juaj është bërë dembel dhe muk po ju trajton siç duhet. Ata do t’ju thonë se nuk kanë asgjë më pak se një respekt të madh për ju, por nëse nuk mund ta shihni me sytë tuaj, nuk do ta pranoni vetëm fjalën e tyre.
Ama ju nuk do ta kaloni kollaj këtë gjë që mund të shkatërrojë gjithçka keni ndërtuar me partnerin.

Të ngjashme