Shenja e horoskopit që kërkon pak ‘zjarr’ në këtë ditë të fundit marsi

6 muaj më parë

Për shkak të cilësive dinamike që vijnë me Hënën e Luanit, ne gjithashtu do të ndihemi dinamikë në aq sa duhet për t’u shprehur në maksimum.
Në veçanti kjo shenjë horoskopi:

•Akrepi
Energjia intensive e Hënës së Luanit mund të jetë rraskapitëse për ju, Akrep, dhe është thelbësore të bëni pushime dhe të rimbushni bateritë tuaja.
Dashuria dhe romanca ju kanë lënë të ndiheni jashtë saj dhe ndërsa shijoni shoqërinë e atyre me të cilët mund të jeni aktiv, nuk jeni gati për asgjë shumë…kufizuese.

Sot, ju dëshironi të respektoni veten duke bërë atë që mendoni se është më e mira dhe jo atë që të tjerët duan nga ju.
Do ta drejtoni veten drejt dikujt që ju intereson, megjithëse ai nuk mund të jetë domosdoshmërisht dikush me të cilin dëshironi të kaloni jetën tuaj.
Sot, 31 Mars 2023, është që ju të vendosni se çfarë doni të bëni me jetën tuaj.
Nëse zgjidhni të hyni në një përplasje romantike me dikë, universi thotë: “Kalofsh mirë!”

Të ngjashme