Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kërkon me ngulm ndryshimin

12 Shtator, 2023 | 1:08 pm

Gjatë kalimit të Marsit të sekstilit të Hënës, ne do të pajtohemi me konceptin shumë real që ne, vetë, duhet të ndryshojmë.

Nuk mund të qëndrojmë më të njëjtët dhe nuk mund të ngecim më.

Kjo ditë mund të jetë e ashpër në aq sa ndryshimi mund të jetë i ashpër … por ne jemi në rrugën e duhur dhe duhet ta kemi parasysh këtë.

•Dashi

A tha dikush modaliteti ‘luftëtar’? Kjo është hyrja juaj, Dash pasi ju jeni gjithmonë në krye të asaj loje dhe do të kuptoni edhe një herë se kjo është dita ku nuk po ngatërroni.

Nuk është se nuk keni durim për mashtrime, por jeni seriozisht vdekjeprurës me planet tuaja sot, dhe plani juaj i parë dhe kryesor është të bëni transformimin tuaj të madh personal në rrugë.

Ju po reagoni drejtpërdrejt ndaj tranzitit të sotëm, Marsit sextil të Hënës, i cili funksionon mirë për ju.

Ndërsa mund të mos jeni zgjedhja e askujt për një datë maturimi në këtë ditë, do të dini se ku duhet të jeni dhe çfarë duhet të bëni.

Po, ju do të përplaseni me të dashurit dhe do të shpresoni që ata të falin, gjë që do ta bëjnë. E vërteta është se dita e sotme nxjerr ushtarin në ju dhe beteja që do të bëni është ajo ku ngriheni në dashuri dhe paqe.

Të ngjashme