Shenja e horoskopit që kërkon dashurinë që nuk mund ta ketë

3 muaj më parë

Një nga skenarët e rasteve më të këqija është ai ku ne duam dikë që është e qartë se nuk do të na dojë kurrë.
Ja kjo do ti ndodhë kësaj shenje.
Cilës?

•Peshqit
Ju nuk jeni dikush i lini gjërat në gjysmë të rrugës,juve ju pëlqen të bëni përpjekje dhe kënaqeni plotësisht me rezultatet që ju sjellin.
Ju keni qenë gjithmonë të suksesshëm në përpjekjet tuaja dhe tani që e keni syrin te dikush, prisni të njëjtat rezultate.

Po dëshironi që ky person të jetë partneri juaj romantik dhe mendoni se ju të dy mund të bëni një çift super të shkëlqyer dhe megjithatë ky person duket se nuk e di se ju ekzistoni, ose thënë më troç, ata nuk duan t’ju njohin në atë nivel.

Ju mund të mendoni se për shkak se keni pasur sukses duke i bërë gjërat tuajat më parë, mund ta bëni lehtësisht përsëri.
Dhe kjo nuk do të ndodhë këtë herë, gjë që është një zhgënjim i madh për ju.
Para së gjithash nuk jeni mësuar me refuzimin.
E gjithë kjo situatë ndihet e huaj për ju, pasi përballeni me faktin se nuk mund të keni dashurinë që dëshironi.

Të ngjashme