Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kapërcen të gjitha pengesat

17 Dhjetor, 2023 | 12:39 pm

Ne i duam të gjitha tani, këtu, menjëherë!

•Dashi

Vetëm të paduruarit me të vërtetë do të zbulojnë se kjo ditë, 17 dhjetor 2023, është një ditë e ashpër dhe ja ku jeni ju, Dashi, duke udhëhequr grupin. Pas asaj pamjeje tuajën e jashtme të paduruar qëndron një person i mbushur deri në buzë me ide të mrekullueshme dhe produktive. Ju dëshironi që ata të fillojnë tani. Më në fund e kuptove të gjitha gjërat, dhe të vetmet gjëra për të cilat keni uri në këtë ditë janë suksesi dhe vrull, të dyja do t’i merrni fundin, falë ‘stinës së festave’.

Nuk është se ju jeni një Grinch; ju pëlqejnë pushimet po aq sa çdokush tjetër. Ju jeni gjithashtu të hutuar se pse ne të gjithë duhet të ulemi në një shkallë të tillë sa të duket sikur të gjithëve na ka zënë gjumi në timon. Mund të kryeni shumë detyra! Ju keni vende për të shkuar dhe njerëz për t’u takuar dhe, dhe, dhe … çfarë është pengesa, njerëz? Ky është katrori i Diellit, Neptuni për ju. Idetë e shkëlqyera janë atje, dhe megjithatë, nuk ka dritë jeshile.

Nëse mundeni, përpiquni ta shfrytëzoni këtë kohë për të planifikuar idetë tuaja për vitin e ri. Mos u shqetësoni për mos kryerjen e gjithçkaje sepse NUK po bëhet dhe ju duhet të përballeni me këtë. Natyra juaj impulsive mund të marrë më të mirën nga ju. Me shtytjen e shtuar të Neptunit në katrorin e Diellit drejt ‘mendimit të tepërt’, në të vërtetë do të varet nga ju se si do të qëndroni derisa idetë tuaja të zgjuara të mund të zbatohen.

Të ngjashme