Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kapërcen sfidat e saj

2 Dhjetor, 2023 | 11:17 am

“Nëse bëjmë përpjekje, përfundimisht mund të arrijmë qëllimin tonë.”

•Peshorja

Gjatë kalimit të Saturnit në sekstil të Mërkurit, do të zbuloni se nuk mund të qëndroni të përqendruar, edhe pse e gjithë dita tashmë është planifikuar si e tillë. Keni shumë në mendjen tuaj dhe vërtet dëshironi të dini se deri në fund të ditës, i keni mbaruar të gjitha në mënyrë që të mund të vazhdoni drejt ‘pamjes së madhe’ më të mirë. E vetmja gjë që qëndron si pengesë për ju sot, Peshorja, është ideja që dita mban vetëm kaq shumë orë dhe nuk mund të vendosni asgjë në planin tuaj.

Mund të ndiheni sikur diçka është thjesht ‘e padrejtë’ për mënyrën se si kalon dita, pasi ju, vetë, keni një qëllim kaq të mirë sa do të mendonit se do të ishte një ditë relativisht pa pengesa, dhe megjithatë, 2 dhjetori, 2023, thjesht vazhdoni të hidhni gjëra në rrugën tuaj që duhet t’i shmangni. Ajo që krijon një atmosferë zhgënjimi është ideja se ju me të vërtetë po përpiqeni të bëni më të mirën tuaj, por megjithatë nuk mund të arrini një terren.

Energjia intensive e Saturnit jep goditjen në një mënyrë të tillë që ju ndiheni sikur thjesht nuk mund të ecni përpara; duhet të heqësh dorë? A duhet të tërhiqesh dhe të kthehesh një ditë tjetër? Ajo që ju shqetëson në këtë ditë, 2 dhjetor 2023, është se ju e kishit planifikuar gjithë ditën për të arritur gjëra dhe nuk jeni të kënaqur me idenë se ajo që duket të jetë ‘marrëzi’ është pikërisht ajo që qëndron në veten tuaj..

Të ngjashme