Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kapërcen problemet e jetës

28 Dhjetor, 2023 | 11:37 am

Dashi

Në përpjekje për të bërë diçka të mirë në këtë ditë, mund të përfundoni duke e tepruar dhe ndërsa e dini në zemër që e keni shtyrë shumë larg, kuptoni gjithashtu se koha juaj është aq larg saqë mund të dërgoni veten në një gjendja e qeshjeve. Kur e ke gabim, Dashi, ecën fort dhe në këtë ditë, 28 dhjetor 2023, do të godasësh një mijë në të gjitha mënyrat e gabuara. Aq sa e bëni veten për të qeshur.

Ajo që do të zbuloni se ndodh gjatë lidhjes së Merkurit me Marsin është se ju arrini në një përfundim për diçka dhe më pas duhet ta vini menjëherë në praktikë. Duket sikur nuk e keni idenë se çfarë po ndodh përreth jush ose që të gjithë, për momentin, janë në modalitetin ‘fundi i vitit’ dhe me të vërtetë nuk duan të ngrihen dhe t’i bëjnë gjërat në mënyrën tuaj, thjesht sepse i keni një ide e shkëlqyer që duhet të ekzekutohet pikërisht tani këtë minutë.

Pra, problemi i vërtetë nuk je ti, Dashi, është se energjia jote e gjallë është e tepërt për … të gjithë. Në këtë ditë, dhe më 28 dhjetor 2023, ju mund të merrni një kujtesë përulëse se ndërsa jeni një person i jashtëzakonshëm me ide fantastike, ju jeni ende pjesë e botës ‘dembele’. Gjatë lidhjes së Mërkurit me Marsin, askush nuk është në disponim për t’i ‘arritur’, përveç jush. Merrni kohën tuaj dhe lehtësohuni në të. Gjeniu juaj do të jetë ende aty brenda disa ditësh.

Të ngjashme