Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kalon një krizë ekzistenciale

20 Dhjetor, 2023 | 9:25 am

Ndalo së menduari kaq shumë!

E kemi me ty..

•Akrepi

Kjo ndikon në jetën tuaj të dashurisë, Akrep, dhe ajo për të cilën po flasim këtu është se si sheshi i Hënës Mërkuri ju bën të hamendësoni për gjithçka që ndodh mes jush dhe bashkëshortit tuaj. Ajo që menduat se ishte e fortë mund të jetë e paqëndrueshme, por shumë nga kjo mund të jetë vetëm në mendjen tuaj. Gjatë sheshit të Hënës, Merkurit, më 20 dhjetor 2023, dyshimet dhe frika juaj mund të jetë zbërthimi i një marrëdhënieje që në fakt nuk ishte aspak e lëkundur.

Kështu e bën Mërkuri katrorin e Hënës: të bën të ndihesh sikur, ndoshta, nuk ke parë diçka. Keni besuar se gjithçka ishte mirë, dhe tani, gjatë këtij tranziti, keni dyshime që lindin dhe me sa duket ju pushtojnë, dhe mund të mos e dini pse. Ajo që do të filloni të besoni, megjithatë, është se ju keni pasur gjithmonë këto dyshime dhe se nëse ato janë në rritje, duhet të ketë një arsye për një ndjenjë të tillë.

Këtu keni një shans për t’u tërhequr dhe për të rivlerësuar situatën për vlerën e saj të vërtetë. Ju mund të kaloni pjesën më të madhe të 20 dhjetorit duke pyetur veten nëse marrëdhënia juaj është reale, por ju duhet të dilni prej saj dhe të filloni të përdorni anën racionale të trurit tuaj, Akrepin. A jeni thjesht duke u çmendur sepse po hyni në një vit të ri dhe keni frikë nga e panjohura, apo ka diçka seriozisht që nuk shkon me marrëdhënien tuaj?

Të ngjashme