Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që kalon nga njohja në një lidhje të mirëfilltë

15 Nëntor, 2023 | 1:24 pm

Gjatë Merkurit, Venusi sextil do të thotë të bëhesh ekskluzive është ideja më e mirë tani.

•Gaforrja

Ju e keni ditur gjatë gjithë kohës që të kesh një flakë nuk ishte interesi yt i parë, por ishte gjithashtu një mënyrë mjaft e mirë për të njohur dikë përpara se të angazhoheshe. Ky person me të cilin keni qenë në një gjysmë lidhje është një person i mirë dhe ata jo vetëm që ju interesojnë në një nivel shumë të thellë, por ndiheni sikur përputhshmëria juaj nuk është diçka që duhet ta merrni lehtë. Kur hasni dikë të kësaj cilësie, ju besoni se duhet të jeni ekskluzivisht me të.

Edhe juve ju kanë dhënë shenja, pasi duket se nuk duan ta quajnë më “fryrje”. Gjatë kalimit të Neptunit të Mërkurit më 15 nëntor 2023, të dy do të bini dakord se ajo që keni nuk është diçka që duhet marrë lehtë dhe megjithëse kjo nuk do të thotë që ju duhet të nënshkruani menjëherë një kontratë, kjo nënkupton që ju dëshironi të çoni marrëdhënien tuaj në hapin tjetër të paktën. Të dy jeni të gatshëm të bëheni partnerë ekskluzivë të njëri-tjetrit. Të rënë dakord reciprokisht.

Sekstili i Mërkurit, Neptuni frymëzon bisedën dhe imagjinatën, dhe këto tema janë të lehta për t’u përfshirë të dyve.

Ajo që mund të shihni se po ndodh sot është që të dy të uleni dhe të flisni për të ardhmen, atë që dëshironi të bëni së bashku dhe se si dëshironi të ndërtoni marrëdhënien tuaj të veçantë në diçka edhe më të madhe. Të dy jeni në gjendje të imagjinoni një ditë që do t’ju afrojë edhe më shumë. Ajo që filloi si një flakë tani ka lulëzuar në një lidhje dashurie ekskluzive të plotë.

Të ngjashme