Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ka shumë fat në dashuri para se ky vit të mbarojë

25 Dhjetor, 2023 | 12:18 pm

Kjo mund të jetë ‘java e madhe’ për shumicën, por për ne, gjithçka ka të bëjë me dashurinë dhe asgjë më shumë.

•Luani

Ti e di që nuk ke qenë njeriu më i mirë në botë për personin që do më shumë dhe ke vendosur se është më mirë të marrësh përgjegjësinë e plotë tani dhe të fillosh të përparosh. Ju e dini se mund ta shtyni partnerin tuaj të kthehet të të dojë, sepse e dini që nuk e keni humbur kurrë atë … por mund ta kishit, dhe kjo ju frikëson. Ideja se ishe mjaft budalla saqë ‘pothuajse’ e humbe këtë person të vetëm të përsosur në jetën tënde, mirë, kjo të bën të mësosh plotësisht mësimin tënd.

Kjo është arsyeja pse kjo javë, 25 – 31 dhjetor 2023, është kaq e rëndësishme sepse dëshironi të dini se do të jeni së bashku në vitin që vjen dhe ndoshta, me shpresë, në të gjitha vitet në vijim. Ti ua ke pranuar fajin tënd dhe je betuar të ndryshosh, dhe e thua këtë, Luan. Ju keni mësuar se si do të ishte të humbisni atë që është më e çmuar për ju dhe nuk do ta shfrytëzoni më atë shans.

Shumë gjëra do të shkojnë për ju këtë javë dhe do të zbuloni se është energjia e Jupiterit që ju bën më të mirën për të kthyer, pasi Jupiteri shkon drejtpërdrejt dhe ju fuqizon të besoni në veten tuaj. Kjo është ajo që ju nevojitet, pasi keni zbuluar se ajo që e prishi marrëdhënien ishte vetëdyshimi juaj. Vetëm për shkak se keni dështuar një herë, nuk do të thotë se jeni planifikuar për një jetë dështimi. Tani ju e dini atë dhe ju e bëni mirë këtë njohuri.

Të ngjashme