Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ka pushuar së prituri për dashurinë

21 Dhjetor, 2022 | 12:34 pm

Gjatë Hënës në Shigjetar, ne jemi të përqendruar, ne e dimë atë që duam dhe atë që nuk duam.
Ne nuk jemi këtu për të pritur që dikush të vendosë nëse përshtatemi në jetën e tyre apo jo.
Dhe kështu veçanërisht kjo shenjë do të vendosë të largohet nga dashuria.

•Peshorja
Kjo thjesht nuk funksionon, kjo puna ‘dashurisë’.
Ju keni parë pjesën tuaj të marrëdhënieve dhe meqenëse asnjëra prej tyre nuk është shndërruat në partneritete të përjetshme, ju jeni gati ta quani një humbje kohe.
Gjatë Hënës në Shigjetar, do të keni idenë se është më mirë ta mbani larg për pak kohë idenë e dashurisë.

Ju thjesht nuk jeni gati për gjithçka që vjen me dashurinë, veçanërisht për pjesën ku duhet të prisni që dikush të vendosë nëse jeni apo jo ai i duhuri për të.
Të fyen kjo pritje dhe ndihesh se nuk je i denjë për një fyerje të tillë.
Ju meritoni më mirë, por nuk mund të gjeni personin që i përshtatet tipit tënd, atë që i bën gjërat më mirë.
Dhe kështu në këtë periudhë ju do të pushoni së prituri që dashuria të bjerë në prehrin tuaj për t’i bërë gjërat më mirë.

Të ngjashme