Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ka nevojë të jetë vetëm në këtë periudhë

26 Tetor, 2022 | 2:05 pm

Ndonjëherë, gjithçka duket si e tepërt.
A nuk ka raste në jetën tuaj kur mendoni se do të ishte më mirë për ju që thjesht të largoheshit nga aktiviteti dhe të qëndroni vetëm?
Epo kjo shenjë e horoskopit ndihet pikërisht kështu:
Cila?
•Peshorja
Asnjëherë nuk e keni pasur problem të jeni vetëm, ndoshta ju pëlqen të jeni vetëm më shumë sesa të jeni me njerëzit dhe pse jeni një krijesë sociale.
Ju thjesht shijoni shoqërinë e vetes suaj dhe do të zbuloni se bota është shumë e mërzitur dhe se i vetmi vend ku mund të gjeni ngushëllim është në botën tuaj të vogël.

Kjo është e mirë dhe e shkëlqyer nga ju, pasi kjo nuk është vetëm dëshira juaj, por zona juaj e rehatisë.
Bota është shumë e ashpër me ju për momentin dhe ju nuk dëshironi të përfshiheni.
Ju nuk jeni këtu për të shpëtuar planetin dhe as për të çmendur veten me problemet e të tjerëve.

Ju mund të ndiheni egoist dhe mund të quheni egoist, por në të vërtetë ju po kujdeseni vetëm për numrin një dhe numri një jeni ju.

Të ngjashme