Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ka nevojë të jetë e lirë si një zog!

6 muaj më parë

•Akrepi
Kjo është një ditë përrallore për ju që të dini dhe të zotëroni faktin se do të preferonit të jeni të lirë dhe vetëm sesa të jeni në një marrëdhënie me dikë. Është 18 qershor 2023 dhe tranziti është katrori i Diellit të Neptunit. Kjo nxjerr në pah ndjenjën tuaj të pavarësisë dhe ju gëzoheni për të. Ju nuk po e jetoni jetën tuaj për miratimin e të tjerëve dhe të bëheni klon i të gjithë të tjerëve nuk është në axhendën tuaj.

E shihni sesi të gjithë duket se po përpiqen për të njëjtën gjë në lidhje me dashurinë. Ju duket e mërzitshme. Është një garë minjsh dhe të gjithë po shkojnë për të njëjtën copë djathi – ndihesh shumë unik dhe individual për këtë organizim. Gjatë sheshit të Diellit të Neptunit, ju do të zgjidhni rrugën tuaj dhe pikërisht tani, ajo rrugë ju bën të ecni vetëm, në paqe, me vullnetin tuaj. Shko Akrep!

Të ngjashme