Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ka nevojë për ndryshim në jetën e saj të dashurisë gjatë Jupiterit në katrorin e Hënës

5 Shtator, 2022 | 1:24 pm

Nëse jeni në njohje ose romanca që ndjeni sikur diçka mungon ose nevojitet, kjo është koha kur i vëmë re ato gjëra.
Kjo është gjithashtu koha kur ne vendosim që gjërave duhet t’u kushtosh vëmendje brenda kontekstit të marrëdhënieve tona.
Por cila shenjë mbi të tjerat do ta kuptojë në këtë periudhë se ka nevojë për një ndryshim në dashuri?

•Ujori
Gjërat duhet të ndryshojnë dhe ato duhet të ndryshojnë tani!
Ju e kuptoni se mund të jeni pak i përulur dhe impulsivë por jeni gjithashtu mjaft të zgjuar për të ditur se njerëzit nuk mund të përqendrohen lehtë.
Ju e keni bërë këtë në të kaluarën dhe gjithçka që keni marrë është vetmia.

Gjatë hënës katrore të Jupiterit do të shihni potencial dhe do të kuptoni plotësisht se si personi me të cilin jeni ia vlen të bëni përpjekje, pasi keni kuptuar gjithashtu se ai do të bënte të njëjtën gjë për ju.
Mos u mërzit i dashur Ujor sepse nuk je i vetmi që dyshon në suksesin e kësaj lidhjeje por nuk je gjithashtu i vetmi që ke dashur ta realizosh.
Një këshillë?Hidhu pa u menduar!

Të ngjashme