Shenja e horoskopit që ka nevojë për ndershmëri në dashuri

2 muaj më parë

Gjëja për të pasur nevojë për ndershmëri në një marrëdhënie është se, megjithëse kjo mund të duket si gjëja më e dukshme në botë, aq shumë nga ato që përbëjnë themelin e jetës sonë të dashurisë bazohen në trillime.
Cila shenjë ngulmon pas saj dhe e kërkon me çdo kusht?

•Ujori
E keni bërë shumë të qartë se do të preferonit të vërtetën e ftohtë dhe të vështirë sesa një gënjeshtër të bukur çdo ditë edhe pse ia keni shpjeguar këtë personit me të cilin jeni aktualisht në një lidhje, ata nuk e bëjnë këtë.

Ju ndiheni të mbyllur nga veprimet e tyre, veçanërisht pasi u keni ofruar atyre hapësirën e sigurt për të qenë në gjendje të thonë të vërtetën e tyre pa frikën e dënimit.
Ndërsa jeni fleksibël dhe i sjellshëm, vërtet nuk e dini se sa më shumë mund të derdhni në këtë marrëdhënie nëse është ‘aq e vështirë’ për personin tuaj që thjesht ta pështyjë atë.

Gjatë Hënës përballë Venusit, ju përfundoni duke menduar t’i jepni fund gjërave, pasi e gjithë kjo lloj sjelljeje ju tregon se nuk do të mbarojë kurrë dhe se personi me të cilin jeni përfshirë duket më shumë duke i mbajtur gënjeshtrat e tij sesa duken të interesuar të thonë të vërtetën për të shpëtuar marrëdhënien.

Të ngjashme