Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ka nevojë për kohë për të menduar përpara se të angazhohet

29 Nëntor, 2023 | 12:14 pm

Sekstili i Hënës, Jupiteri tenton t’i bëjë njerëzit të duan të ecin kur bëhet fjalë për dashurinë dhe romancën.

•Peshqit

Ndërsa të qenit në një marrëdhënie që mbyll kufijtë dhe ju lejon të dyve të dini se jeni të lidhur ekskluzivisht me personin tjetër, tingëllon… OK, për ju, ju nuk jeni vërtet në mentalitetin e duhur për ta ‘vulosur atë marrëveshje’ tani. . Më 29 nëntor 2023, do të shihni se partneri juaj dëshiron më shumë sesa ju jeni të gatshëm të jepni dhe se, ndërsa jeni gati t’i siguroni pothuajse çdo gjë, nuk jeni ende të shitur për angazhimin.

Ata ndihen mirë për këtë, sigurisht, dhe kjo është për shkak se kalimi i Jupiterit në sekstilin e Hënës tenton t’i bëjë njerëzit të duan të shkojnë e të shkojnë kur bëhet fjalë për dashurinë dhe romancën. Ata besojnë në të ardhmen e marrëdhënies suaj së bashku, dhe ndërkohë që ju mund të ndiheni të njëjtën gjë, nuk jeni të sigurt se ende dëshironi ta rregulloni atë.

A nuk janë gjërat mjaft mirë siç janë aktualisht? Ju mendonit kështu, megjithëse e dinit se kjo lloj gjëje do të dilte përfundimisht.

Pra, gjatë Jupiterit në sekstil të Hënës, do të shihni se entuziazmi i partnerit tuaj është përmes çatisë, ndërsa i yti është i kënaqur të qëndrojë në nivelin e tokës.

Ju nuk jeni gati t’i përkushtoheni askujt tani, dhe edhe nëse e doni këtë person çmendurisht dhe me pasion, nuk shihni ende ndonjë arsye për t’u përkushtuar.

Ju ndjeni se ata duhet ta kuptojnë këtë dhe se ju nuk po e mbytni; ju thjesht nuk po i thoni po përkushtimit.

Të ngjashme