Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ka ndërtuar një zemër akulli

5 Maj, 2023 | 2:34 pm

•Peshorja
Ju nuk e pëlqeni domosdoshmërisht veten kur të jeni kështu, por gjatë Hënës së Plotë në Akrep më 5 maj, do të ‘bëheni kështu’ në një shkallë të tillë që do të hiqni dorë nga çdo vetëgjyqësi personale dhe do të shkoni me atë.

Ju madje mund të mendoni se jeni në një humor të mrekullueshëm; ju e dini se çfarë dëshironi dhe nuk do të preferonit të mendonit për një mijë e një çështje që mund t’ju shkatërrojnë mendjen, kështu që pse të mos e ktheni gjithë atë ankth tek dikush tjetër … dikush afër jush?

Po, kjo ndihet si një ide e mirë (për ty), dhe mund të përfundoni edhe më të fortë duke i treguar dikujt në jetën tuaj se jeni të ftohtë deri në kockë dhe plotësisht pa dashuri. Ti e di se çfarë është brenda teje dhe se vërtet je një person i mirë dhe i dashur … vetëm … jo sot. Ju nuk jeni gati të hiqni dorë nga ajo që nuk keni në vete.

Të ngjashme