Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që i vendos një mur të madh dashurisë

6 muaj më parë

Kufijtë janë të domosdoshëm dhe ndonëse mund të mos duam t’i vendosim ato menjëherë në fillim, mund të pendohemi nëse nuk i arrijmë herët a vonë. Dashuria është e madhe, dhe nëse ajo dashuri do të zgjasë, ajo duhet të ketë respektin në thelbin e saj, dhe respekti fillon me të kuptuarit e kufijve.

•Demi
Jeni të gjithë për gjithçka derisa koha dhe hapësira juaj personale të kërcënohet, dhe ndërsa nuk mund ta quajmë saktësisht “kërcënuese” atë që po bën partneri juaj, duket sikur ata kanë harruar që jeni dy njerëz të veçantë. Ndodh; marrëdhëniet mund t’i bashkojnë njerëzit deri në pikën ku ata nuk e dinë se ku fillon dhe ku mbaron. Ju NUK e preferoni këtë lloj marrëdhënieje dhe do t’ju pëlqejë edhe më pak gjatë kalimit të Venusit në katrorin e Jupiterit.

Në datën 11 qershor do t’i deklaroni në fytyrë partnerit se jeni dikush që duhet të ketë hapësirën dhe privatësinë e tij; kjo nuk është çështje. Ju keni hapësirën tuaj ose nuk keni një marrëdhënie me këtë person. Është në rregull. Ata do të marrin sugjerimin.

Të ngjashme