Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që i trajton më së miri vështirësitë e jetës

9 Dhjetor, 2023 | 11:31 am

Kur sfidat paraqiten, ato nuk do të largohen derisa të përballemi me to.

•Akrepi

Kjo ditë nuk do t’ju shkatërrojë, por me siguri do të dëshironi të merrni disa frymë thellë në mënyrë që të mos fryni pirgun tuaj, Akrep. Ndërsa mund të jeni të sigurt se familja juaj, shëndeti dhe jeta juaj e dashurisë janë të sigurta dhe të shëndosha, thelbi  do të jetë i gjithë i lidhur me punën. Ju jeni një punëtor i palodhur dhe jo vetëm kaq, ju dhuroni idetë më të mira të të gjithë grupit. Ju po filloni të ndiheni sikur nuk jeni të vlerësuar për përpjekjet tuaja.

Gjatë kalimit të treshes së Hënës, Saturnit më 9 dhjetor 2023, do të shihni se vërtet nuk mund t’u besoni njerëzve me të cilët po punoni aktualisht. Ju mendoni se qëllimi juaj në këtë pozicion është të jepni ide të shkëlqyera dhe të jeni një forcë imagjinate dhe kreativiteti. Nëse është kështu, atëherë pse të gjithë po refuzojnë gjithçka që ju sjellni? Është sikur ata kanë axhendën e tyre, dhe është për të vendosur veten në krye. Ju e shihni këtë dhe ju zemëron.

Ju gjithashtu nuk ju pëlqen kjo lehtësi e papritur e mosrespektimit, e cila duket se ka pushtuar këtë person me të cilin punoni ngushtë. Çfarë ka hyrë në to? Ju mund të zbuloni se presioni është mbi ta tani për të prodhuar dhe se ata po heqin zhgënjimet e tyre mbi ju, gjë që është krejtësisht e padrejtë, por mjaft tipike se si funksionon Saturni në treshen e Hënës në lidhje me vendin e punës.

Të ngjashme