Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që i thotë ‘Jo’ partnerit narcisistë

12 Gusht, 2023 | 2:06 pm

Çfarë dite e mrekullueshme do të jetë kur më në fund të mësojmë të ngrihemi në këmbë për veten tonë dhe ti japim Cezarit atë që është e Cezarit. Në këtë rast, ne po flasim për të ditur se jemi në një lidhje me një partner narcisist dhe se të qenit në këtë lidhje nuk mund të shkojë më tej. Ndoshta nuk e dinim se kjo po ndodhte me ne, por shenjat po bëhen gjithnjë e më të dukshme.

•Binjakët

Nuk ndiheni më sikur mund të shtyheni dhe gjëja më poshtëruese që mendoni se keni lejuar të ndodhë është ajo që po ndodh në jetën tuaj romantike.

E keni lënë këtë person t’ju marrë përsipër, aq sa nuk jeni më të sigurt se ku filloni dhe ku mbaroni. Ndihesh sikur mendon veten në çdo hap, dhe kjo është e gjitha sepse e ke lënë këtë person narcisist të hyjë në psikikën tënde, dhe që atëherë, ata kanë jetuar në kokën tënde, pa qira.

Gjatë trinit të Hënës, Saturnit, do të ndjeni se lind një ndjenjë e fortë e vetvetes dhe do ta shihni këtë moment si pikën pa kthim.

Në rregull, ju keni bërë gabim që e keni lënë këtë partner të ashtuquajtur ‘romantik’ t’ju kapë më të mirën, por kjo nuk do të thotë se ai do të tërhiqte telat për pjesën tjetër të jetës tuaj. Oh jo. Gushti ndryshon gjithçka.

Kapeni kur të ndjeni fuqinë, pasi tani është e gjitha e juaja.

Të ngjashme