Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që i thotë ‘JO’ dashurisë

4 Maj, 2023 | 2:24 pm

•Akrepi
Gjatë Hënës së Akrepit më 4 maj 2023, do të jeni mjaft të zgjuar për të rrethuar veten, në mënyrë që të mos i merrni të gjithë me vete në gropën e dëshpërimit. Sot ju ndjeni sikur do t’i bënit botës një kthesë të mirë duke qëndruar vetëm në botën tuaj të vogël.
Ju nuk jeni të gatshëm për përkëdhelje miqësore pas shpine dhe nëse dikush guxon t’ju shprehë dashuri, atëherë durimi juaj do të rrafshohet.

Sot nuk jeni pas dashurisë, miqësisë, apo edhe dashamirësisë, ndaj mbani veten. Refuzimi i dashurisë është një pengesë për ju. Nuk merr asgjë nga ju dhe ndoshta kursen dikë tjetër dhimbjen e përpjekjes për të arritur tek ju.
Ju nuk dëshironi të thyeni zemrat dhe nuk do ta bëni. Sepse ju e njihni veten dhe në këtë ditë, gjatë Hënës së Akrepit, do ta hiqni veten nga loja. Nuk ka dashuri të humbur dhe asnjë dashuri të dhënë.

Të ngjashme