Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që i thotë JO dashurisë së keqe

20 Nëntor, 2023 | 12:08 pm

Me hënën katrore Marsin në shpinë, ju MUND të thoni ‘jo’.

•Shigjetari

Ajo me të cilën do të zgjoheni më 20 nëntor 2023, është ndjenja e lavdishme e të diturit se sapo keni hequr lëkurën, që do të thotë se keni marrë një mësim të madh dhe nuk do të ktheheni për më shumë. Personi me të cilin keni qenë i dashuruar e ka shtyrë me të vërtetë dhe me të vërtetë fatin e tij; ata nuk i përmbushin asnjë nga premtimet e tyre dhe nuk duket se po përmirësohen. Ata vazhdojnë t’ju thonë se sa shumë ju duan … kaq, aq shumë, dhe ju po filloni të ndiheni sikur fjala ‘dashuri’ është thjesht … e lirë.

Çfarë po bën dashuria e tyre për ju? Nuk do të ndiheshit kështu nëse ata mund të mbanin peshën e tyre. Duket sikur ky person sapo e ka kuptuar se nuk duhet të bëjë shumë më tepër sesa t’ju thotë se ju do, në mënyrë që të jeni në krahun e tij. Dhe, do të jetë në këtë ditë, gjatë kalimit të Marsit në katrorin e Hënës, që ju t’u thoni atyre se versioni i tyre i ‘dashurisë’ është aq larg çdo gjëje që mund ta quani dashuri, saqë është e neveritshme.

Dashuria është e pakuptimtë për ju nëse nuk ka asgjë pas saj. Fjalët boshe dhe përpjekjet e pakta janë mbeturina për ju, pasi ju jeni dikush që keni nevojë për më shumë se fjalë në këtë jetë, Shigjetar. Ju i keni dhënë partnerit tuaj besimin tuaj, jetën tuaj, dashurinë tuaj dhe gjithçka që po shihni në këmbim janë fjalët: “Të dua”. Asgjë më shumë se fjalë. Asnjë veprim, asnjë kuptim, asnjë përpjekje. Ky person po ju humb kohën dhe gjatë hënës në shesh të Marsit, ju e dini se është e vërtetë.

Të ngjashme