Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që i reziston presionit të janarit

1 muaj më parë

Ne jemi të prirur për betejë gjatë Merkurit të Sheshit të Hënës dhe mendimet tona të vetme janë të fitojmë.

•Dashi

Nuk ju pëlqen të mendoni për veten si dikush që do të kishte ndonjëherë një sfidë kur komunikoni, dhe megjithatë, ajo që mund të shihni se po ndodh në këtë ditë, 16 janar 2024 është se ju thoni diçka që dikush tjetër e konsideron ose ofenduese ose arrogante…dhe nuk do t’ju pëlqejë të sfidoheni. Ju mund të mendoni se po vini nga një vend i mirë, dhe në të vërtetë, po, por i shprehni emocionet tuaja në atë mënyrë që të mendoni se të gjithë janë dakord me ju, dhe ata jo.

Më 16 janar 2024, gjatë kalimit të Merkurit të Sheshit të Hënës, do të zbuloni se të shprehesh veten është një gjë e mirë, vetëm për ty. Është mirë që jeni në gjendje t’i kuptoni gjërat, por problemi këtu është se ju bëni përgjithësimin se të gjithë e dinë saktësisht se për çfarë po flisni, dhe përfundoni duke folur për të tjerët, të cilët nuk duan që ju t’i përfaqësoni ata. , pasi nuk i dini ndjenjat e tyre.

Me krenari, ju e keni në mendjen tuaj se po i mësoni njerëzit, kur gjithçka që po bëni në të vërtetë gjatë Hënës Sheshi Mërkuri është të tregoni se sa ‘të mirë’ jeni. Kjo është narcisiste dhe kjo, sigurisht, është gjëja e fundit që dëshironi të dëgjoni në kundërshtim. Ju nuk do të jeni dakord në këtë ditë dhe nuk do t’ju pëlqejë të dini se jo të gjithë i shohin gjërat njësoj si ju.

Të ngjashme