Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që i bën kohërat e vështira të duken tepër të thjeshta

19 Dhjetor, 2023 | 12:13 pm

Ne e marrim përsipër të fillojmë transformimin tonë tani.

•Peshorja

Ju krenoheni me idenë se nuk marshoni në rrahjen e daulles së dikujt tjetër, por të tuajit. Në këtë ditë, 19 dhjetor 2023, ju do të pohoni veten me idenë se nuk do të zbrisni me anijen e grykësit, që do të thotë se, ndërsa të gjithë rreth jush po e paketojnë atë sikur çdo ditë u ofronin vaktin e tyre të fundit, ju do të jeni ai që do të ruani disiplinën e të ushqyerit të shëndetshëm. Ju me të vërtetë nuk dëshironi ta bëni 1 janarin ditën që duhet ‘të mbani dietë’.

Fjalët janë kaq të lehta, apo jo, Peshorja? Gjatë Plutonit në hënë, do të zbuloni se jeni në gjendje t’i shisni vetes të gjitha fjalët që mund t’i përballoni, pasi bindeni plotësisht se jo vetëm do të qëndroni vetëm në këtë festë ushqimore, por do të jeni ju ai që shkëlqen si një rockstar në fillim të vitit të ri.

Ju dëshironi të dukeni mirë, të ndiheni mirë dhe të jeni një shembull se çfarë është një jetë e pastër. Gjithçka tingëllon mirë … në teori, apo jo?

Një tundim i vogël të çon në një tjetër dhe para se ta kuptosh, 17 dhjetori bëhet dita kur zbresin portat dhe vjen përmbytja, ashtu siç e dinit, por u përpoqët aq shumë ta mohoni. OK, jepini vetes një pushim. Ju nuk keni pse të jeni shembull kufizimi dhe kursimi gjatë sezonit të festave. Bëhuni vetvetja dhe shijoni ditët që do të vijnë. I vetmi zhgënjim këtu është lloji që krijoni për veten tuaj. Jeto pak.

Të ngjashme