Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që gjithë dhjetorin do ta kenë festë

27 Dhjetor, 2022 | 12:42 pm

“Kur je në Romë…”
Kjo klishe vjen në mendje për shumë njerëz këtë javë, pasi kjo javë ka të bëjë me festën dhe nëse Roma organizon një festë të madhe, atëherë ne bëjmë atë që bëjnë romakët kur janë në Romë.
Sidomos kjo shenjë që nuk do asgjë përveç argëtimit!

•Dashi
Ka një arsye të mirë pse ky muaj ju bën praktikisht të fiksuar pas festës që do t’ju vijë në fundjavë, e cila është për shkak se ju doni të bini në sy.
Ju dëshironi që njerëzit të mahniten nga pamja juaj, pasi kohët e fundit keni shpenzuar shumë kohë duke ‘përmirësuar’ veten dhe dëshironi të jeni të njohur.

Ju keni kaluar shumë këtë vit dhe më 27 dhjetor ndjeni se përvoja juaj ju ka bërë më të fortë se më parë.
Ju dëshironi ndërveprimin e miqve, por aq më tepër, mundësinë për të kërcyer.
Ju nuk keni kërcyer për një kohë kaq të gjatë dhe kjo lloj lëvizjeje fizike ju ka çliruar gjithmonë mendjen.
Ju duhet kjo!
Ju duhet të largoni dhimbjet tuaja për t’u ribashkuar me veten tuaj përsëri.

Të ngjashme