Shenja e horoskopit që gjen lumturinë pas ndarjes nga partneri

2 muaj më parë

Ndarja me dikë nuk është gjithmonë gjëja më e keqe që mund të imagjinojmë të ndodhë, veçanërisht nëse kjo ndarje ka qenë e vonuar prej kohësh.

•Virgjëresha

Nëse dikush në botë mund të ngjitet pas një lidhjeje, jeni ju, kështu që kur e dini vërtet dhe me të vërtetë se duhet t’i shkëputni lidhjet tuaja me këtë partner romantik, ju e bëni atë me një plan rezervë.

Gjatë treshes së hënës, Venusit, do të ndiheni mjaft të fortë për t’i dhënë fund me partnerin tuaj aktual, por thjesht mund të keni dikë në krah që do të jetë i dashuri juaj i rimëkëmbur.

Kjo mund të mos ju pikturojë si një person të mrekullueshëm, por kjo është jeta juaj, dhe nëse nuk jeni të lumtur me personin me të cilin jeni, atëherë po bëni gjënë e duhur duke e lënë atë.

Ju do të kuptoni se jeni i dashuruar me dikë tjetër dhe ndërsa ai mund të jetë justifikimi juaj më i mirë për t’u larguar ndërkohë që puna është mirë, ideja për të qëndruar është thjesht tragjike.

Ju do të gjeni lumturinë tuaj në ndarje.

Ajo që vjen më pas duhet të shihet ende.

Të ngjashme